Ua toe foi mai le 'Old Boy' Mohammed i Hartlepool Metals e amata lana galuega

O se kamupani oloa uamea e manaʻo e faʻalautele lana pisinisi e ala i le faʻafaigaluegaina o se "matua".
Hartlepool metal mesh paionia Ua tofia e le Expanded Metal Company ia Muhammad Short e avea ma latou pule fou o le atinaeina o pisinisi.
O le tagata faigaluega muamua na toe foʻi i le kamupani e faʻamalosia le i ai o maketi o le laina ExMesh ma faʻateleina le vaʻaia o le vaega.
O lo'o fa'amoemoe fo'i e fa'ailoa ma fa'amautu avanoa fou i le tele o vaega, e aofia ai mea faigaluega, felauaiga, nofoaga autu o fa'amaumauga ma feso'ota'iga.
O le ExMesh mai le Expanded Metal Company o lo'o ofoina atu faiga fou fa'a-Peretania, faitoto'a ma isi mea tau puipuiga ua fuafuaina e puipuia ai tagata, meatotino ma atina'e mai le tele o fa'amata'u.
Amata lana galuega ile The Expanded Metal Company, na ia auai i le tagata tomai faapitoa mo le puipuiga o le faitotoa o Sunray Engineering e avea ma pule o atinae pisinisi.
Ona ia umia lea o se tulaga faatau atu ma auina atu i fafo ma le Bradbury Group, o se kamupani gaosi oloa tau puipuiga, a o lei siitia o ia i le Business Development Manager mo le Homegrown Timber (Rail) Ltd lea sa galue ai i le matagaluega o pa a le kamupani.
O oloa ExMesh ua mamanuina ma gaosia i le Expanded Metal's 25,000 sq.
Ua silia ma le 125 tausaga o fai pisinisi le kamupani ma o le uluai pa na gaosia i Peretania na ausia le tulaga Secured by Design.
Na taʻua e le Pule Sili o Philip Astley: "Matou te fiafia e faʻafeiloaʻi Mohammed i tua i le Expanded Metals.
"O ia o se pule o le atinaʻeina o pisinisi manuia o le sa taʻimua i le alamanuia saogalemu mo le tele o tausaga ma o loʻo i ai le malamalama loloto ma le tele o tomai faʻapipiʻi lima.
"E malamalama Mohammed i luitau o loʻo feagai ma konekarate fai pa, tagata tomai faapitoa mo le puipuiga ma tagata faʻauʻu ma tuʻufaʻatasia lenei mea ma se naunauga moni mo le alamanuia.
"ExMesh o loʻo i ai se 'au talenia faʻapitoa e foia faʻafitauli o le saogalemu faaletino i le tele o vaega taua.
"Ou te tulimatai atu i le lagolagoina o le tuputupu ae o ExMesh i le maketi o oloa saogalemu ma feiloai i tagata fou ma o loʻo i ai nei!"
O le ExMesh laina e aofia ai faiga faʻamaonia saogalemu, puipuiga aʻe ma fale puipui, faʻapea foʻi ma Securilath, naʻo le laina faʻamaonia e le LPCB pe a faʻaogaina i uʻamea, fafie ma puipui puipui.
O lo'o gaosia fo'i le ExMesh Fastrack, o se faiga fa'apipi'i ua fa'atulagaina mo le fa'alapotopotoga o nofoaafi, ma le ExMesh Electra, ua fa'atulagaina mo le fa'alapotopotoga malosi ma feso'ota'iga.
O loʻo i ai i le kamupani le tamaoaiga o measina tau pisinisi mai le 1889 ina ua faʻavaeina e John French Golding, tagata suʻesuʻe ma pateni o uamea faʻalauteleina.
Tumau i le tafaoga faamasani ma tala fou uma i luga o la matou upega tafaʻilagi pe mulimuli mai ia i matou i luga o Facebook, Twitter ma Instagram.
E mafai fo'i ona e mulimulita'i i la matou itulau fa'apitoa a le Durham County Facebook e fa'aauau ai le fa'afou i mea fou na tutupu i le eria.
Fa'asoa i la matou nusipepa iinei e maua ai tala fou uma e lafo sa'o i lau pusa meli mai le itulagi atoa.
Matou te mananaʻo ia avea a matou iloiloga o se vaega olaola ma taua o lo matou nuʻu - o se nofoaga e mafai ai e le au faitau ona faʻatalanoa ma faʻatalanoaina mataupu pito sili ona taua i le lotoifale.Ae ui i lea, o le mafai ona faʻaalia o tatou tala o se faʻamanuiaga, ae le o se aia tatau e mafai ona faʻaumatia pe a faʻaleagaina pe faʻaaoga sese.
O lenei upegatafa'ilagi ma nusipepa o lo'o feso'ota'i ma ia o lo'o mulimulita'i i le tulafono fa'atonu o le amio a le Independent Journalism Standards Organization.Afai e iai ni au fa'aseā e uiga i mea e le sa'o pe fa'alavelave fa'atonu, fa'amolemole fa'afeso'ota'i le faatonu iinei.Afai e te le faamalieina i tali o loʻo tuʻuina atu, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi le IPSO iinei
© 2001-2022.O lenei 'upega tafa'ilagi o se vaega ole feso'ota'iga fa'atuatuaina o le Newsquest a nusipepa fa'apitonu'u.Kamupani Gannet.Newsquest Media Group Ltd, Loudwater Mill, Station Road, High Wycombe, Buckinghamshire.HP10 9TY. Resitala i Egelani & Uelese | Resitala i Egelani & Uelese |Resitala i Egelani ma Uelese |Resitala i Egelani ma Uelese |01676637 |
O nei faʻasalalauga e mafai ai e pisinisi faʻapitonuʻu ona oʻo atu i a latou faʻasalalauga faʻapitoa - o le lotoifale.
E taua le fa'aauauina pea o nei fa'asalalauga ona e mana'omia e a tatou pisinisi fa'apitonu'u le lagolago sili i nei taimi faigata.


Taimi meli: Oke-19-2022
WhatsApp Online Chat!